Darbinieki, lomas un uzaicinājumi: pievienojiet komandu Tervita
Katrs cilvēks, kurš strādā jūsu salonā, saņem pieteikšanās kontu un lomu, kas nosaka, ko viņš redz un drīkst darīt. Šeit aprakstīts, kā uzaicināt darbinieku, kas notiek viņa pusē un kā darbojas lomas.
Jauna komandas locekļa uzaicināšana
- Sānjoslas sadaļā Komanda atveriet Darbinieks un noklikšķiniet uz Pievienot darbinieku.
- Aizpildiet Vārds, Uzvārds, E-pasts un, ja vēlaties, Tālrunis (neobligāts).
- Izvēlieties Sistēmas loma - iepriekš definētu lomu, kādu no jūsu Pielāgotas lomas vai -- Nav sistēmas lomas -- darbiniekiem, pie kuriem tikai jāvar pierakstīties un kuriem nav vajadzīga piekļuve panelim. Ar + Izveidot jaunu pielāgotu lomu lomu var izveidot uzreiz.
- Noklikšķiniet uz Pievienot darbinieku, lai nosūtītu uzaicinājumu.
Darbinieks uzreiz parādās sarakstā ar statusu Gaida. E-pasts nav pienācis? Atveriet viņa rindu un noklikšķiniet uz Nosūtīt uzaicinājumu vēlreiz - tā ir vienīgā darbība, kas pieejama gaidīšanas laikā. E-pasta adresi, kas jau piesaistīta Tervita kontam, vēlreiz uzaicināt nevar; izmantojiet citu adresi.
Ko redz uzaicinātais
Uzaicinājumā ir saite uz lapu, kur viņš iestata paroli (Saglabāt un turpināt) un nonāk tieši panelī ar to piekļuvi, ko atļauj viņa loma. Pēc tam viņa statuss mainās no Gaida uz Aktīvs.
Lomas izvēle
Tervita ir četras iepriekš definētas lomas: Īpašnieks (pilna piekļuve, ieskaitot algas un norēķinus), Biroja vadītājs (viss, izņemot algas un norēķinus, kā arī darbinieku un lomu pārvaldība), Darbinieks (piekļuve grafikam un kasei) un Grāmatvedis (rēķini, kase un finanšu pārskati). Lomu nosaukumi seko jūsu saskarnes valodai.
Vajag ko citu? Izveidojiet pielāgotu lomu, uzaicinot vai rediģējot darbinieku, vai sadaļā Lomas (zem Komanda), atzīmējot vajadzīgās atļaujas. Īpašnieka līmeņa piekļuvi piešķirt vai noņemt var tikai esošs Īpašnieks.
Ļaujiet darbiniekam labot tikai savu grafiku
Iepriekš definētā loma Darbinieks jau darbojas šādi: tā redz visu grafikus, bet mainīt var tikai savu. Lai to pašu piešķirtu ar citu lomu:
- Sānjoslas sadaļā Komanda atveriet Lomas.
- Noklikšķiniet uz + Jauna pielāgota loma vai pie iepriekš definētas lomas nospiediet Rediģēt. Iepriekš definētās lomas ir kopīgas visām klīnikām, tāpēc, rediģējot tādu, tiek izveidota jūsu salona kopija (Izveidot manas klīnikas kopiju).
- Atļauju sarakstā, grupā Grafiki, atzīmējiet Skatīt un Pārvaldīt savu. Pārvaldīt atstājiet izslēgtu: tas ļauj labot visu grafikus.
- Saglabājiet lomu, tad sadaļā Darbinieks atveriet attiecīgo cilvēku un izvēlieties to kā viņa Sistēmas loma. Kopējot iepriekš definētu lomu, opcija Pārvietot visus, kas pašlaik ir šajā lomā, uz kopiju to izdara visiem šīs lomas lietotājiem uzreiz.
- Palūdziet darbiniekam izrakstīties un pieteikties no jauna - jaunās atļaujas sāk darboties no nākamās pieteikšanās.
Ar šo lomu sadaļā Grafiki darbinieks var mainīt savu nedēļas darba laiku, iestatīt stundas konkrētam datumam, atzīmēt savas brīvdienas un pievienot vai dzēst savu atvaļinājumu, slimības dienas un citas prombūtnes. Apstiprināšanas soļa nav: prombūtne stājas spēkā uzreiz un aizver darbinieka tiešsaistes pieraksta laikus šajos datumos. Kolēģu grafiki un prombūtnes atveras tikai skatīšanai. Vadītājs - cilvēks, kura lomai grupā Grafiki ir Pārvaldīt - var mainīt jebkura grafiku.
Administratora pievienošana bez apmaksātas vietas
Apmaksāta vieta ir komandas loceklis, kura loma ļauj pieņemt pierakstus un kuram ir ieslēgts Pieņem tikšanās. Biroja vadītājs un Īpašnieks var pieņemt pierakstus, un Pieņem tikšanās pēc noklusējuma ir ieslēgts visiem, ko pievienojat - tāpēc jauns biroja vadītājs tiek skaitīts kā vieta, līdz to izslēdzat.
- Uzaiciniet viņu ar lomu Biroja vadītājs, kā aprakstīts iepriekš.
- Pagaidiet, līdz viņš pieņem uzaicinājumu un viņa statuss ir Aktīvs. Kamēr uzaicinājums ir statusā Gaida, kolonnā Pieņem tikšanās redzama tikai domuzīme, un to vēl nevar mainīt.
- Sadaļā Darbinieks viņa rindā izslēdziet Pieņem tikšanās. Dariet to drīz pēc uzaicinājuma pieņemšanas: līdz tam viņš tiek skaitīts kā vieta.
Viņam saglabājas pilna biroja vadītāja piekļuve, viņš vairs netiek rādīts tiešsaistes pierakstā un netiek skaitīts kā vieta. Stripe abonements atjaunojas automātiski - skatiet Jūsu Tervita abonements. Tas pats slēdzis der arī īpašniekam, kurš pats klientus nepieņem.
Paroles iestatīšana, ja reģistrējāties ar e-pasta kodu
Reģistrējoties Tervita, tiek izmantots e-pastā nosūtīts kods, tāpēc jūsu kontam nav jums zināmas paroles - jūs piesakāties ar Piesakieties ar e-pastu. Lai iestatītu paroli:
- Atveriet Iestatījumi (jūsu avatārs sānu izvēlnes apakšā).
- Kartītē Pierakstīšanās, zem Vēl nav paroles vai aizmirsāt to?, noklikšķiniet uz Sūtīt man saiti.
- Atveriet e-pastu tajā pašā pārlūkā un izvēlieties paroli.
Esat izrakstījies? Pieteikšanās lapā noklikšķiniet uz Aizmirsāt paroli? - tiks nosūtīta tā pati saite. Saite darbojas tikai tajā pārlūkā, kurā to pieprasījāt, un jaunu var pieprasīt reizi minūtē. Opcijai Mainīt paroli tajā pašā kartītē vajadzīga pašreizējā parole, tāpēc izmantojiet to, kad parole jums jau ir.
Lomas maiņa vai darbinieka noņemšana
Atveriet darbinieka rindu, logā Rediģēt darbinieku nomainiet Sistēmas loma un noklikšķiniet uz Saglabāt izmaiņas. E-pastu vēlāk mainīt nevar.
Lai darbinieku noņemtu, izmantojiet dzēšanas darbību un apstipriniet ar Jā, dzēst darbinieku - tas neatgriezeniski izbeidz viņa piekļuvi, to nevar atsaukt no paneļa, un tas neietekmē viņa kontus citur. Ja pazaudēta divfaktoru autentifikācijas ierīce, nevis noņemiet darbinieku, bet viņa profilā izmantojiet Atiestatīt 2FA.
Der zināt
- Darbinieku var uzaicināt arī bez lomas - tas noder speciālistiem, kuri sniedz pakalpojumus, bet paneli neatver.
- Iepriekš definēto lomu nosaukumi seko saskarnes valodai; pielāgotajām lomām paliek tieši jūsu dotais nosaukums.
- Darbinieka noņemšana izbeidz viņa piekļuvi; atsevišķas iespējas piekļuvi apturēt pašlaik nav.
- Uzaicinājuma atkārtota nosūtīšana sūta e-pastu uz to pašu adresi ar to pašu lomu.
- Katra darbinieka grafiks un prombūtnes atrodas viņa profilā - skatiet Darba laika iestatīšana.